Cycling from east to west, USA

Tussen 20 april en 25 mei 2017, gaan Bart Spoormakers en David Bakker op een wieleravontuur door Amerika. In 33 dagen gaan zij van Californië naar Boston (‘coast to coast’) fietsen. Dat wil zeggen dat ze samen met een groep wielrenners, ruim 5.500 kilometers op de racefiets gaan afleggen! Over de totale reis krijgen ze slechts 2 rustdagen. Het doel hiervan is een wieleruitdaging van wereldklasse aangaan, welke gekoppeld is aan sponsoring voor goede doelen!


maandag 22 mei 2017

Dag 30 - Batavia - Liverpool - 195 km

Today Helmond rides for:
Kuijpers en Crowe, Horwath, Foederer

Een afwisselend landschap is aan ons voorbij getrokken vandaag. Gedurende de hele dag heeft het in onze fietsomgeving flink geregend, maar over het algemeen regende het net voor ons. Dit had tot gevolg dat we over natte wegen hebben gereden met veel lekke banden ("flats") tot gevolg. Volgens onze informatie is het recordaantal lekke banden bij een persoon vandaag zes geweest, dat betrof de nestor van het gezelschap, Scott Alexander, die woensdag aanstaande hoopt zijn 68ste verjaardag te gaan vieren.Bart bij het hotel met Sir David (UK),

Na enkele tegenvallers maar geen lekke banden, is Bart vandaag als eerste aangekomen in het hotel. Deze "dagzege" draagt hij bij deze op aan wijlen zijn schoonvader, Jan de Jager, die als gevolg van een herseninfarct tijdens deze fietsreis, helaas op 12 jongstleden is overleden en aan wie door Bart deze gehele fietsreis is opgedragen.Lieve schoonvader, beste Jan, het ga je goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw bericht!