Cycling from east to west, USA

Tussen 20 april en 25 mei 2017, gaan Bart Spoormakers en David Bakker op een wieleravontuur door Amerika. In 33 dagen gaan zij van Californië naar Boston (‘coast to coast’) fietsen. Dat wil zeggen dat ze samen met een groep wielrenners, ruim 5.500 kilometers op de racefiets gaan afleggen! Over de totale reis krijgen ze slechts 2 rustdagen. Het doel hiervan is een wieleruitdaging van wereldklasse aangaan, welke gekoppeld is aan sponsoring voor goede doelen!


Over Road to America


~ Road to America: "Cycling from east to west, USA" ~


 

Tussen 20 april en 25 mei 2017, gaan Bart Spoormakers en David Bakker op een wieleravontuur door de Verenigde Staten van Amerika. In 33 dagen fietsen zijn van Los Angeles naar Boston (coast to coast). Dat wil zeggen dat ze samen met een groep wielrenners, ruim 5.500 kilometer op de racefiets gaan afleggen! Gedurende de gehele reis krijgen ze slechts 2 rustdagen. Het doel van de fietstoch is een wieleruitdaging van wereldklasse aan te gaan, die gekoppeld is aan sponsoring voor goede doelen! 

Data: 23 april tot en met 25 mei 2017.
Afstand: gemiddeld 175 kilometer per dag, 5.500 kilometer in totaal.
Locatie: Verenigde Staten van Amerika, dwars door 15 staten.

Goede doelen:
  • De Koninklijke Stadsharmonie (K.S.H.) Phileutonia uit Helmond is op 23 oktober 1850 opgericht als “Liederentafel” en in 1862 omgezet naar een harmonie. De naam “Phileutonia” kan het beste worden uitgelegd als: “Vrienden met de juiste toon”. In 1910 verleende de toenmalige Koningin Wilhelmina aan de harmonie het predicaat “Koninklijk” omdat Phileutonia zich jarenlang zeer verdienstelijk had gemaakt voor de Helmondse gemeenschap. Momenteel heeft Phileutonia ruim   200 leden die zich in diverse geledingen binnen de vereniging bezig houden met het maken van muziek; van kinderen vanaf jonge leeftijd, die kennis maken met harmoniemuziek en instrumenten, tot en met leden die reeds meer dan 50 jaar lid zijn van Phileutonia. Phileutonia, een prachtige muziekvereniging.


  • MAF (Mission Aviation Fellowship)
    MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen. Hun motto is, ~ Niemand mag onbereikbaar zijn. ~


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw bericht!