Cycling from east to west, USA

Tussen 20 april en 25 mei 2017, gaan Bart Spoormakers en David Bakker op een wieleravontuur door Amerika. In 33 dagen gaan zij van Californië naar Boston (‘coast to coast’) fietsen. Dat wil zeggen dat ze samen met een groep wielrenners, ruim 5.500 kilometers op de racefiets gaan afleggen! Over de totale reis krijgen ze slechts 2 rustdagen. Het doel hiervan is een wieleruitdaging van wereldklasse aangaan, welke gekoppeld is aan sponsoring voor goede doelen!


zondag 21 mei 2017

Dag 29 - Dunkirk - Batavia - 135 km

Today Helmond rides for:
Vescom en IntoAction


Vertrek vandaag iets later dan gebruikelijk in verband met de – relatief – grote inspanning  van gisteren in combinatie met de korte rit van vandaag. Vertrek was om 8.15 uur voor Bart en 8.45 uur voor David. Het hotel waar we hebben overnacht is gelegen aan 'Lake Erie'; prachtige uitzichten vanaf het hotel en de nabije omgeving.

Verblijf aan de rand van 'Lake Erie'

Vandaag hebben we te maken gehad met het “gemiddeld” weer van de laatste dagen. Geen regen, af en toe wat zon, niet te warm en voornamelijk zijwind. Een korte dag; voor David een belangrijke dag, aangezien een oom van hem met zoon en dochter (neef en nicht), woonachtig in Maryland en Virginia (ongeveer 850 km van onze locatie vandaan) hem zouden bezoeken vandaag. Dat inspireerde hem om hard te fietsen (koppeltijdrit met David, UK) teneinde hen op tijd te kunnen ontmoeten.

Bezoek van familie van David, aankomst bij het hotel

David is ’s middags met zijn familie de Niagara watervallen wezen bezoeken. Na een zeer kort bezoek aan de Canadese kant van de Niagara falls, zijn zij terug gekomen naar de U.S. om een familiale wandeling langs deze imponerende watervallen te maken. Aanvankelijk was het regenachtig en de watervallen waren volledig door mist gedekt. Na een kort etentje in het Mexicaanse restaurant "Chipotle" (een van de vestigingen van het bedrijf waar zijn neef werkt), zijn ze teruggekomen voor een tweede poging. Het resultaat mocht wel wezen, een beeld kan meer dan 1,000 woorden zeggen.

David heeft een bucketlist wens met zijn familie vervuld

David was terug in het hotel om 22.30 uur. Bart heeft verder in het hotel zijn gemak gehouden en is wezen eten bij de restaurantketen Applebee’s met reisgenoten, Marc, Scott, Doug en Jake. Morgen weer een wat intensievere fietsdag met nog maar slechts 4 dagen te gaan tot aan het eindstreep ! Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw bericht!