Cycling from east to west, USA

Tussen 20 april en 25 mei 2017, gaan Bart Spoormakers en David Bakker op een wieleravontuur door Amerika. In 33 dagen gaan zij van Californië naar Boston (‘coast to coast’) fietsen. Dat wil zeggen dat ze samen met een groep wielrenners, ruim 5.500 kilometers op de racefiets gaan afleggen! Over de totale reis krijgen ze slechts 2 rustdagen. Het doel hiervan is een wieleruitdaging van wereldklasse aangaan, welke gekoppeld is aan sponsoring voor goede doelen!


zondag 14 mei 2017

Dag 22 - Springfield - Tuscola - 125 km

Today Helmond rides for:
Drakenboot Festival Helmond


Vandaag hebben we het Drakenbootfestival Helmond, dat wordt georganiseerd door Rotaryclub Helmond Regio en wordt gehouden in en rondom het kanaal te Helmond in het weekeinde van 4 en 5 juni 2017, gepromoot. Kom dat zien en meemaken ! Een prachtig spektakel voor en door Helmond; bezoekt u svp de betreffende website voor verdere informatie.

Verder is vandaag in het sponsorfilmpje aandacht besteed aan de twee goede doelen, die door ons zijn verbonden aan ons fietsavontuur. Voor het bijdragen aan een van de doelen (of aan beide doelen), voor de goede orde: elke euro is meer dan welkom, wordt u verzocht even op deze website te kijken onder het hoofd: Goede Doelen om na te gaan hoe u uw bijdrage kunt storten. Wij zelf en de twee betreffende goede doelen: MAF en het Jeugdfonds van Phileutonia zijn u bij voorbaat enorm dankbaar. 

Over de fietsdag:

Vandaag was een korte fietsdag. Om die reden zijn wij veel later dan normaal mogen opstaan, om 07.00 uur. Om 08.30 vertrok de eerste groep met Bart en de tweede groep om 09.00 uur. Het weer was wederom uitstekend en tot ons geluk, hebben wij wind  mee gehad gedurende het gehele traject.

Rechte, mooie wegen met wind in de rug

Door de korte afstand van deze rit was het letterlijk een zondagsritje. Met name vanwege de wind hebben wij ons rustig gehouden tot aan de lunch. Door het goede wegdek en de rechte wegen, hebben wij in het tweede gedeelde wedstrijdjes gehouden met elkaar. De dag vloog zo voorbij. Bart is samen met Doug en de andere David (de Engelsman) als eersten bij het hotel gekomen; voor Bart leverde dat een nieuw dagrecord op: 33 km. per uur. Na het middagdutje, de gezamenlijke bijeenkomst (de briefing) en het avondmaal, hebben wij ons rustig gehouden als voorbereiding voor de volgende fietsdag. De rit van morgen zal dan ook langer en uitdagender zijn dan vandaag; de klok gaat morgen bij het passeren van de grens met Indiana ook weer een uur vooruit. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw bericht!