Cycling from east to west, USA

Tussen 20 april en 25 mei 2017, gaan Bart Spoormakers en David Bakker op een wieleravontuur door Amerika. In 33 dagen gaan zij van Californië naar Boston (‘coast to coast’) fietsen. Dat wil zeggen dat ze samen met een groep wielrenners, ruim 5.500 kilometers op de racefiets gaan afleggen! Over de totale reis krijgen ze slechts 2 rustdagen. Het doel hiervan is een wieleruitdaging van wereldklasse aangaan, welke gekoppeld is aan sponsoring voor goede doelen!


Goede doelen


Het is een hele onderneming op zich om de reis voor zo'n avontuurlijke maar ook uitdagende fietstocht voor te bereiden. Wij beschouwen het als een unieke kans die zich voor heeft gedaan, om met een goede gezondheid en ondersteuning van familie/vrienden, te trachten de fietstocht tot een geslaagd einde te brengen. Indien de sponsoractiviteit voor de gekozen goede doelen ook nog een mooi resultaat kan opleveren, zal het fietsavontuur dubbel geslaagd zijn; zowel voor de avonturiers alsook voor de gekozen doelen. Uw betrokkenheid, morele ondersteuning en/of sponsoring worden door ons zeer op prijs gesteld!

Doelen die worden ondersteundMAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen. ~ Niemand mag onbereikbaar zijn. ~ 

U  kunt dit goede doel ondersteunen via de actiepagina die hiervoor gemaakt is. Het is ook mogelijk om een bedrag rechtstreeks over te maken naar het rekeningnummer: NL23INGB0007158982 t.n.v. Born to Succeed o.v.v.: Sponsoring voor MAF door "naam en achternaam / bedrijfsnaam". 

Via die actiepagina maakt u een keuze uit de verschillende sponsormogelijkheden en het doel dat u wil ondersteunen. Na afloop van het project wordt het totaal sponsorbedrag aan MAF overgemaakt. Voor overige vragen neemt u contact op met David Bakker via Born to Succeed. Zie contact.http://www.phileutonia.nl/


De Koninklijke Stadsharmonie (K.S.H.) Phileutonia uit Helmond is op 23 oktober 1850 opgericht als “Liederentafel” en in 1862 omgezet naar een harmonie. De naam “Phileutonia” kan het beste worden uitgelegd als: “Vrienden met de juiste toon”. In 1910 verleende de toenmalige Koningin Wilhelmina aan de harmonie het predicaat “Koninklijk” omdat Phileutonia zich jarenlang zeer verdienstelijk had gemaakt voor de Helmondse gemeenschap. Momenteel heeft Phileutonia ruim 200 leden die zich in diverse geledingen binnen de vereniging bezig houden met het maken van muziek; van kinderen vanaf jonge leeftijd, die kennis maken met harmoniemuziek en instrumenten, tot en met leden die reeds meer dan 50 jaar lid zijn van Phileutonia. Phileutonia, een prachtige muziekvereniging.

U  kunt dit goede doel ondersteunen door een bedrag rechtstreeks over te maken naar het rekeningnummer: NL60RABO0316690589 t.n.v. Stichting Steunfonds van de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia onder vermelding van: Road to America 2017 - sponsoring door "naam en achternaam en/of bedrijfsnaam". Voor eventuele vragen kunt u persoonlijk contact opnemen met Bart Spoormakers via zijn eigen bedrijf. Zie contact. Alle donaties zijn van harte welkom. Voor donaties vanaf 50,00 euro kunt u een naamsvermelding op de website verkijgen. Voor donaties vanaf 150,00 euro, komt u in aanmerking voor de plaatsing van uw logo op onze website. Meer informatie over sponsoring leest u hieronder.

Sponsormogelijkheden


U kunt op verschillende manieren sponsor worden. Om het simpel te houden, kiest u uit een van de drie mogelijkheden waarmee u kunt sponsoren en kiest u een van de twee beschreven goede doelen uit die u zou willen sponsoren. U kunt vanzelfsprekend ook beide goede doelen ondersteunen.  1. (Anonieme) Donateur
    Met deze optie bent u sponsor vanaf een bedrag van 1,00 euro.
    Hiervoor krijgt u onze oprechte dank en de oprechte dank van de gekozen goede doelen.
  2. Donateur BronsMet deze optie bent u sponsor vanaf een bedrag van 50,00 euro.
    Hiervoor krijgt u een naamsvermelding op onze website en Facebook-pagina.
  3. Sponsor ZilverMet deze optie bent u sponsor vanaf 150,00 euro. Hiervoor krijgt u een naamsvermelding op onze website, facebook-pagina, en de plaatsing van uw bedrijfslogo op alle digitale communicatiemiddelen.

Kort over Helmond

Gezien het feit dat wij onze kostwinning hebben op basis van onze bedrijfsmatige activiteiten in Helmond en wij, als inwoners en liefhebbers van Helmond ons prachtige Helmond ook buiten de stadsgrenzen willen promoten, zullen wij gedurende onze fietstocht ernaar streven om ons geliefde Helmond zo positief mogelijk op de landkaart te krijgen en te promoten! U wordt bij deze reeds bij voorbaat heel hartelijk bedankt !


Met sportieve groeten,

Bart Spoormakers en David Bakker
(Road to America - Join the ride and support us!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw bericht!