Cycling from east to west, USA

Tussen 20 april en 25 mei 2017, gaan Bart Spoormakers en David Bakker op een wieleravontuur door Amerika. In 33 dagen gaan zij van Californië naar Boston (‘coast to coast’) fietsen. Dat wil zeggen dat ze samen met een groep wielrenners, ruim 5.500 kilometers op de racefiets gaan afleggen! Over de totale reis krijgen ze slechts 2 rustdagen. Het doel hiervan is een wieleruitdaging van wereldklasse aangaan, welke gekoppeld is aan sponsoring voor goede doelen!


zondag 30 april 2017

Dag 8 - Rustdag - 0 tot 50 km

Vandaag is onze eerste rustdag, na 7 dagen achter elkaar te hebben gefietst en een kleine 1360 km te hebben afgelegd. De benen voelen goed en de motivatie is er nog steeds. Voor velen is de rustdag gewoon een luie dag. Nee hoor, bij ons wordt er vooralsnog hard gewerkt! In eerste instantie zijn wij even naar de lokale fietswinkel gegaan om o.a., nieuwe reserve banden te kopen. Hierna was het

fietsen poetsen,



de baard eraf laten scheren



en eventjes richting de nabije berg uitfietsen.

Rondje van 2 uur, 49 km uitfietsen

Wij zijn klaar gestoomd voor de rit van morgen, een reusachtige tocht van maar liefst 220 km met  ook nog 2,500 hoogtemeters. Met gezonde spanning, gaan wij deze uitdaging aan. Het is frisjes buiten maar het zal dan ook wel zonnig zijn. Dus, wij hopen op het beste!

1 opmerking:

Bedankt voor uw bericht!