Cycling from east to west, USA

Tussen 20 april en 25 mei 2017, gaan Bart Spoormakers en David Bakker op een wieleravontuur door Amerika. In 33 dagen gaan zij van Californië naar Boston (‘coast to coast’) fietsen. Dat wil zeggen dat ze samen met een groep wielrenners, ruim 5.500 kilometers op de racefiets gaan afleggen! Over de totale reis krijgen ze slechts 2 rustdagen. Het doel hiervan is een wieleruitdaging van wereldklasse aangaan, welke gekoppeld is aan sponsoring voor goede doelen!


zaterdag 22 april 2017

Alle puntjes op de I

De wekker zou om 05.30 uur afgaan. Eerder opgestaan dan verwacht, is David vervolgens zo vroeg mogelijk langs het strand gaan joggen om van de eerste stralen van de zon te genieten. 

Even van het strand en de zon genieten

Na precies 10 mijl te hebben afgelegd langs de boulevard, is David terug gekomen nadat hij tussen de vroege vogels, surfers en vissers aan de pier gelopen heeft. Bij zijn terugkomst, kon de dag van voorbereidingen beginnen voor onze reis. Eerst de controle van alle fietsen. Even pauze gehad en geluncht in de lokale Taco Bell. Jaja, die heb je hier ook, naast de Mc Donald’s en de Pizza Hut. Een lekkere lunch genoten.

 ’s Middags werden wij van een vier uur durende aaneenschakeling van gebeurtenissen en andere horrorverhalen voorzien van  wat je allemaal kan overkomen tijdens de reis. De stemming onder de deelnemers veranderde langzaam van opgetogen naar bedrukt.
Om van deze lange dag te bekomen is David opnieuw even naar het strand gegaan om de laatste strandplaatjes van LA vast te leggen voor zowel zijn bucketlist als voor zijn mobiele telefoon. 

Bucketlist check, zonsondergang bij de Stille Oceaan

De avond werd met een heerlijk stuk vlees met salade in een Australisch restaurant afgerond, waar we op voortreffelijk wijze door Josh zijn bediend. Dag twee van ons verblijf is voorbij, morgen gaan wij het mee maken !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw bericht!